Wie of wat is “Eigen Weg”?

Om te weten waar “Eigen Weg” voor staat, moet je eerst weten wie ik – als bezieler en coach - ben.

Mijn naam is Kim Pelsmaekers. Ik ben mama van twee schatten van zonen, hoewel ik ze soms achter het behang zou willen plakken :).

Kinderen opvoeden is best pittig maar ik probeer ze met veel liefde, mildheid en vanuit verbindende communicatie te benaderen. Dit lukt mij eerlijkheidshalve de ene dag wat beter dan de andere. Je zal mijn kids ook altijd in vrolijke kleurtjes zien want ik heb een grote voorliefde voor net dat “tikkeltje anders” en organisch katoen. Beschouw het als mijn modebewust bijdrage tot het milieu en de maatschappij.

Ik had tot voor kort twee grote honden: een American Stafford-reu en een kruising tussen een Rottweiler en (?) teefje. Levensgevaarlijk op papier maar eigenlijk twee doetjes. Ons meisje heeft maar één oogje en hebben we geadopteerd uit Roemenië. Daar begint het eigenlijk al: ik kijk verder dan de vooroordelen en ga met nieuwsgierigheid en openheid kijken naar het karakter en de eigenschappen van mens en dier.

Ik ben geen vakjesmens. Ik voel me daar zelf ook niet in thuis. Ik heb altijd al een beetje uit de pas gelopen. Dit maakt dat ik het als kind ook niet altijd gemakkelijk heb gehad. Ik heb lang mezelf niet kunnen zijn. Ik heb een hele weg afgelegd om daar voorbij te geraken maar ik kan met recht en rede zeggen dat ik nu op een punt sta in mijn leven dat ik voel dat ik op de goede weg ben, mijn “Eigen Weg”.

Met bijna 12 jaar ervaring in HRM heb ik al wel wat gezien. Goede praktijken waarin er met veel zorg naar de werknemers werd gekeken maar zeker ook plaatsen waar er ruimte was voor verbetering. Door mezelf regelmatig bij- en om te scholen (o.a. in arbeids-en organisatiepsychologie en verschillende coachingtechnieken) heb ik veel bijgeleerd en ben ik als mens echt gegroeid. Wil je meer weten over mijn professionele loopbaan? Kom eens piepen op https://www.linkedin.com/in/kimpelsmaekers/.

Mijn doel is om ook jou te laten groeien en je inzicht te geven in waar jouw “Eigen Weg” dan wel ligt.
Ik ga hem niet voorwandelen - dat stuk moet je zelf doen - maar ik ga je helpen als het even moeilijk wordt.

Tijdens de coachinggesprekken werken we één - op – één. Je krijgt oefeningen op maat van jouw noden en we gaan samen op zoek naar waar jouw talenten en (professionele) doelen liggen.
Wil je daarnaast ook nog jouw eigen competenties versterken?
Neem dan zeker ook eens een kijkje op mijn “workshop” pagina.

Wil jij graag groeien en jouw “Eigen Weg” vinden? Wandel dan even een stukje met mij mee.
Je kan me bereiken via de contactpagina via kim@eigenweg.be of op het telefoonnummer 0485/65.01.07.

Hallo!
Ik help je graag verder!

Bel me: 0485 65 01 07
Mail me: kim@eigenweg.be

Ben jij ook op zoek
naar je eigen weg?

Laat me jouw gids zijn! Ontdek wat ik voor je kan doen, of maak snel een afspraak.

Ik help je ​​​​jouw eigen weg
te vinden!

Ontdek alles over mij, Kim Pelsmaekers en hoe ik jou kan helpen je eigen weg te vinden.